paraveterinair

Mijn naam is Linda de Jonge, ben 19 jaar en ik kom uit Westervoort.

In dit kleine dorpje vlakbij Arnhem ben ik opgegroeid met mijn ouders en twee broers. Toen ik klein was hebben we een cavia gehad maar toen deze overleed hebben we geen dieren meer in huis gehad. Naast het paard wat ik al lange tijd verzorg voor iemand had ik dus geen dieren in huis, hier heb ik echter wel altijd om gezeurd bij mijn ouders.

Ik heb van kleins af aan gezegd dat ik graag wilde werken met kinderen of dieren. Toen ik de HAVO had afgerond ben ik naar het Windesheim in Zwolle gegaan om de lerarenopleiding Engels te doen, maar dit heb ik door omstandigheden na een jaar moeten stoppen. Toen ben ik gaan kijken naar wat er verder nog meer was wat ik leuk zou vinden. Op HBO niveau kon ik niet zoveel vinden, tot een van mijn broers mij adviseerde om te kijken naar MBO opleidingen met dieren. Zo kwam ik bij de opleiding Paraveterinair terecht. Op het Groenhorst college in Barneveld kon ik de 4 jaar durende opleiding in 2 jaar en internationaal doen. Hier heb ik mij voor ingeschreven en met alle plezier ben ik er aan begonnen. Een deel van de studie ben ik toch nog met de Engelse taal en cultuur bezig, wat naast dieren altijd mijn passie geweest is.

Na mijn 1e jaar van de opleiding paraveterinair hebben wij een Golden Retriever pup in huis genomen waarmee mijn wens eindelijk uitkwam.

U zult mij voornamelijk zien op de maandagavond en woensdagavond, en op zaterdagochtend in het spreekuur. En zodra mijn studie afgerond is kan ik niet wachten om u en uw geliefde huisdier te mogen helpen bij onze kliniek in Arnhem!