Praktijk

Uw dierenarts

Klik op een van de onderstaande pagina's of lees hieronder meer over onze consulten.

Uw afspraak bij Mijn Dierenarts

Wij willen graag alle tijd en aandacht aan u en uw huisdier besteden en daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Een regulier consult duurt 15 minuten. Indien u het prettig vindt dat er meer tijd voor u en uw huisdier wordt gereserveerd dan is dit mogelijk. Kan uw afspraak niet doorgaan dan vragen wij u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Anders dienen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Medicijnen, dieetvoeding en overige producten

Tijdens onze openingstijden kunt u altijd medicijnen, dieetvoeding of bijvoorbeeld vlooien- en tekenmiddelen bij ons ophalen, onze assistentes staan voor u klaar! U krijgt naast de producten ook altijd advies over het gebruik ervan.

Assistentenspreekuur

Wist u dat u bij Mijn Dierenarts Arnhem Presikhaaf en Mijn Dierenarts Oosterbeek terecht kunt bij het assistentenspreekuur? Bekijk de tijden per locatie hieronder.

Arnhem Presikhaaf
Donderdag 14.00 - 15.00
Oosterbeek
Maandag 10.00 - 14.00 uur
Dinsdag 10.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 14.00 uur

 

U kunt een afspraak maken voor bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • Puppy- en kittenconsult: tot een jaar mag u elke maand langskomen. Uw pup / kitten zal dan wennen aan de praktijk, hij / zij wordt helemaal nagekeken en als u vragen heeft kunt u die stellen.
  • Nagels knippen.
  • Anaalklieren uitknijpen.
  • Controle gewicht bij te zware dieren.
  • Controle gewicht na castratie / sterilisatie.
  • Specifieke acties.

Tot ziens op het assistentenspreekuur! Bel of stuur een mail voor een afspraak!