Menu
Buiten openingstijden: 026 - 333 37 30
Mijn Dierenarts Arnhem 026 - 361 33 51
Mijn Dierenarts Nederrijn 026 - 321 81 44
Mijn Dierenarts Groesbeek 024 - 397 23 45
Mijn Dierenarts Oosterbeek 026 - 303 04 30

Lees hier alles over onze maatregelen met betrekking tot het Coronavirus: Link.

vacature dierenarts

Ben jij op zoek naar een dynamische werkplek, binnen een leuk team en wil jij verder ervaring opdoen in de diergeneeskunde? Wie weet is werken bij één van onze ‘Mijn Dierenarts’ praktijken wel wat voor jou!

Over Mijn Dierenarts:

Mijn Dierenarts is een groep van 4 eerstelijnspraktijken gevestigd in Oosterbeek, Arnhem (2 locaties) en Groesbeek. Mogelijk wordt dit nog uitgebreid. In deze laagdrempelige praktijken wordt klantgericht diergeneeskunde bedreven. Het team bestaat uit 5 dierenartsen en 12 paraveterinairen, verdeeld over deze locaties. Er is een nauwe band met het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem, waar naar kan worden verwezen en waar ondersteuning aan kan worden gevraagd.

Wat wij zoeken

Wij zoeken flexibele, enthousiaste, en gedreven dierenartsen. Wij zoeken mensen die én de medische kant én het sociale karakter van het vak vorm kunnen geven. Daarbij is het belangrijk om communicatief vaardig, proactief en verbindend te zijn. Ervaring is een pre, maar ook minder ervaren dierenartsen krijgen de mogelijkheid om onder goede begeleiding en in teamverband door te groeien tot een zelfstandig werkend dierenarts.

Wij bieden

Een gezellige, dynamische en moderne werkplek in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. De functie is voor 32 uur (min. 24 uur), salariëring marktconform en afhankelijk van ervaring. Er zijn vele mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, met iedere werknemer wordt een opleidingsjaarplan opgesteld.

Reageren

Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Berthold Janszenberthold.janszen@vvdepietersberg.nl.

terug naar stage & vacatures