vacature paraveterinair

Ons team zoekt versterking! Voor Cluster Arnhem, voor de eerstelijnsklinieken zoeken wij een leuke en ambitieuze paraveterinair m/v, het liefst senior.

Wat breng je mee

Een afgeronde paraveterinaire opleiding en het liefst een aantal jaar werkervaring. Relativeren en goed kunnen samenwerken met anderen is een must. Je bent klantgericht maar verliest de belangen van het bedrijf niet uit het oog. Je houdt je aan afspraken en je handelt proactief. Uiteraard ben je efficiĆ«nt, empathisch en kunnen jouw collega’s op jou bouwen. Organiseren en plannen zit in jouw natuur en een uitdaging hierin vind je alleen maar leuk.

Ben je nog steeds aan het lezen? Mooi, wij zoeken paraveterinairen die net dat stapje extra willen doen. Wij hebben vier eerstelijnsklinieken; in Groesbeek, Oosterbeek en twee in Arnhem. Mogelijk komen daar nog meer eerstelijnsklinieken bij. Wij zoeken mensen die willen doorgroeien en hun ambitie waar willen maken en die willen meehelpen bij het borgen van onze processen en structuur

Wat bieden wij

De leukste baan in de omgeving van Arnhem en Nijmegen! Een team van hardwerkende professionals met liefde voor het vak kijkt naar jou uit. Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, vakinhoudelijk maar ook persoonlijk. SalariĆ«ring is marktconform en afhankelijk van werkervaring.

Enthousiast geraakt?

Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met Berthold Janszenberthold.janszen@vvdepietersberg.nl.

terug naar stage & vacatures