Berthold Janszen

Dierenarts - Clinical director

Berthold Janszen - Dierenarts - Clinical director
Berthold Janszen Dierenarts - Clinical director

Mijn naam is Berthold Janszen,

Ik ben als Clinical Director en dierenarts werkzaam in de klinieken van Mijn Dierenarts cluster Arnhem.

Binnen ons cluster staan het dier en het baasje centraal. Samen met u proberen wij het dier gezond te houden en een goede levensstandaard te geven.

Als dierenarts ben ik in 1985 afgestudeerd en heb sindsdien in meerdere onderzoeksgebieden van de diergeneeskunde gewerkt. Ik ben begonnen op de faculteit Diergeneeskunde in de Voortplanting (Obstetrie en Fertiliteit). Later heb ik 8 jaar in het onderzoek naar Diervoeding gewerkt. Na geruime tijd in de humane gezondheidszorg te hebben gewerkt ben ik in 2014 mijn kennis van de diergeneeskunde weer gaan opfrissen aan de faculteit Diergeneeskunde. Sindsdien werk ik weer met veel plezier als dierenarts in enkele gezelschapsdierenklinieken. Binnen dat vakgebied heb ik vooral veel plezier in het doen van chirurgische ingrepen. Daarnaast doe ik de algemene praktijk en probeer ik jonge dierenartsen te ondersteunen in hun eerste schreden in de praktijk. Als Gastdocent ben ik verbonden aan de Universitaire Kliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht.

Met mijn collega’s hoop ik u van raad en daad te voorzien om uw huisdieren een mooi leven te geven in optimale gezondheid.

Ik hoop u spoedig in onze kliniek te kunnen ontmoeten.

Berthold Janszen