Roxanne Dolmans

Dierenarts Beuningen

Roxanne Dolmans
Roxanne Dolmans Dierenarts Beuningen

Mijn naam is Roxanne Dolmans en ik ben afgestudeerd in 2018 aan de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht. Net als de meeste dierenartsen droomde ook ik als klein meisje van dit beroep. Gelukkig is deze droom voor mij uitgekomen. Na een jaar gewerkt te hebben bij een gemengde praktijk in Hedel ben ik sinds 2020 werkzaam bij Mijn Dierenarts Beuningen.

Passie voor het vak, het uitvoeren van goede diergeneeskunde en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ook open communicatie en transparantie vind ik belangrijk. Naast consulten voer ik ook operaties en gebitsbehandelingen uit. Dit doe ik met veel liefde en aandacht.

Ik streef er naar om de beste zorg voor U en uw huisdier te leveren. Meestal is daarin een eenduidig advies te geven, maar soms kom ik samen met een eigenaar tot de beste behandeling. Een behandeling op maat, zeker wanneer daarvoor de ruimte is. 

Ik ben geboren en getogen in hartje Zuid-Limburg, Heerlen. Sinds 2009 woon ik in Utrecht samen met mijn vriendin (ook dierenarts) en ons hondje Lemon, een corgi-kruising. U zult mij tegenkomen in de praktijk in Beuningen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een wandeling te maken met mijn hond. Maar ook gezelligheid, thuis of in de kroeg, is welkom.