Sanne van Hummel

Paraveterinair Nederrijn

Sanne van Hummel - Paraveterinair Nederrijn
Sanne van Hummel Paraveterinair Nederrijn

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Sanne van Hummel. Ik ben in oktober 2020 gestart als paraveterinair bij Mijn Dierenarts. U zult mij in verschillende praktijken gaan tegenkomen binnen de organisatie

Vanaf jongs af aan was met dieren werken een van mijn grootste dromen. De onvoorspelbaarheid, geen dag die hetzelfde is, de collega’s en de specialisatie chirurgie zorgen ervoor dat ik iedere dag met een glimlach op mijn werk verschijn. Tevens vind ik het belangrijk om u als baas en uw huisdier te ondersteunen tijdens het bezoek aan de praktijk.

Vanzelfsprekend ben ik na mijn middelbare school gaan studeren voor paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld. Na mijn afstuderen als paraveterinair in 2010 heb ik aansluitend de opleiding praktijkmanager (HBO Dier -en gezondheidszorg) behaald. Ook heb ik twee jaar Diergeneeskunde mogen studeren in Gent.

Tegenwoordig school ik mij verder bij als kynologisch instructeur. Voor vragen over de opvoeding van uw pup, puber of senior kunt altijd bij mij voor advies terecht. In de toekomst hoop ik mij verder te kunnen specialiseren tot gedragstherapeut.

In mijn (schaarse) vrije tijd rijd ik graag nog paard, ben ik ‘s winters een fanatiek wintersporter en geniet ik met mijn vriend van wandelingen in het bos of in de uiterwaarden vlakbij mijn woonplaats. Tevens hebben wij thuis twee ontzettend lieve, maar soms ondeugende katten geadopteerd uit het asiel: Mila en Spookie.

Ik hoop u snel, samen met uw huisdier te mogen verwelkomen in een van de praktijken!