Cyrille van der Paauw - Crobach

Dierenarts Nederrijn - Clinical director

Cyrille van der Paauw - Crobach - Dierenarts Nederrijn - Clinical director
Cyrille van der Paauw - Crobach Dierenarts Nederrijn - Clinical director

Mijn naam is Cyrille van der Paauw-Crobach. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de diergeneeskunde faculteit in Gent met als specialisme gezelschapsdieren.

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij Mijn Dierenarts Nederrijn. Nieuw als gezelschapsdierenarts hier in Nederrijn, maar al weer 13 jaar werkzaam in de praktijk als dierenarts. Ik woon sinds 10 jaar in Duiven met mijn man, onze kinderen en onze kat, Bruce. Bruce is de derde kat die ik uit de praktijk heb opgevangen en bij ons is gebleven.

Ik vind het belangrijk om de tijd te kunnen nemen om naar uw verhaal te luisteren en met behulp van uw informatie en de onderzoeken van uw dier een goede diagnose te kunnen stellen. Het kan soms een hele puzzel zijn om uit te zoeken wat er aan de hand is, maar het geeft veel voldoening om de juiste diagnose te kunnen stellen en te zien dat uw dier snel hersteld. Het is bijzonder om mee te kunnen leven en te kunnen helpen bij de mooie en helaas soms ook de moeilijke momenten.

Binnen de diergeneeskunde ligt mijn passie bij de echografie. Het is een hele fijne manier om een beter beeld te krijgen van de inwendige organen om zo uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Maakt u zich zorgen over u huisdier? Dan help ik u graag!