Daan Zijlstra

Dierenarts Arnhem & Oosterbeek

Daan Zijlstra - Dierenarts Arnhem & Oosterbeek
Daan Zijlstra Dierenarts Arnhem & Oosterbeek

Mijn naam is Daan Zijlstra.

Ik ben geboren in Blaricum en opgegroeid in Baarn. Na mijn middelbare school (Het Baarnsch Lyceum), werd ik in één keer ingeloot voor de studie Diergeneeskunde in Utrecht. Thuis hebben we altijd honden en katten gehad. Ook toen ik met vrienden in een studentenhuis woonde, hadden we een huisdier namelijk een rode kater genaamd Frankie!

Vanaf jongs af aan heb ik altijd één doel gehad en dat was dierenarts worden! Het was nog maar de vraag wat ik zou gaan doen als ik niet ingeloot zou worden, want ik heb nooit over een alternatief nagedacht. De combinatie van het contact met mens en dier vind ik het mooist. Zonder goede communicatie met u als eigenaar, is het lastig om te achterhalen wat er met uw dier aan de hand is! Ik zie elke patiënt als een leuke uitdaging en wil u daarin als eigenaar graag betrekken.

Tijdens mijn studie heb ik geruime tijd als dierenartsassistent gewerkt in een dierenkliniek in Utrecht. Hier heb ik praktijkervaring kunnen opdoen, naast de theorie die ik tijdens de opleiding kreeg.
In mijn laatste jaar van de studie heb ik stage gelopen bij Mijn Dierenarts Oosterbeek, Mijn Dierenarts Arnhem en Veterinair Verwijscentrum de Pietersberg. Tijdens mijn stage bleek dat het van beide kanten goed klikte en dat ik (tot mijn vreugde) na mijn afstuderen kon beginnen als dierenarts bij Mijn Dierenarts Arnhem!
Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier te verwelkomen in de kliniek, bij zowel het gezond houden als het gezond maken van uw dier.